Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya yakınlarında kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması derunin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü amerikan bar Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından emin olunmalıdır.

Meydanında uzman ve sertifikalı bulakçılarımızın katkıları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı keşik otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları kullanım alanına gereğince, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması süflidaki gibidir

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu strüktürnın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page